Kontorlokaler på Vestsjælland


Leder du efter et kontor på Vestsjælland? Så har vi muligheden her!

Moderne kontorer med nostalgi i Gørlev

Vores bygning, Den Gamle Sukkerfabrik, ligger på det gamle sukkerfabrik-areal i Gørlev. Den er opført i 1912, men istandsat indvendigt, så alt er helt moderniseret og fuldt ud på højde med tilsvarende lokaliteter i de større byer, samtidig med at man har beholdt den oprindelige facade, som er kendetegnet for netop sukkerfabrikkerne.

Den Gamle Sukkerfabrik ligger i Gørlev by - lige midt imellem Slagelse og Kalundborg, hvor der går busser til og fra byen flere gange i timen. Fra bygningen er der ligeledes gåafstand til flere dagligvarebutikker, små specialbutikker og vi ligger tæt på det lokale motionscenter.

Events og arrangementer

Den Gamle Sukkerfabrik danner rammen om flere årlige events og arrangementer. Som lejer i Den Gamle Sukkerfabrik har man selv mulighed for at benytte vores fantastisk flotte atrium i stueetagen til afholdelse af arrangementer af forskellig art. Det kan være et møde, et foredrag, en workshop eller en reception. Mulighederne er mange.

Man kan også leje vores atrium selvom man ikke har kontor i bygningen. Kontakt os allerede i dag for at høre hvilke muligheder, der er.

.
Intranet